Česky


Levý sloupec:

Hlídání nově vložených inzerátů
Spravovat vytvořené
TOP inzeráty
Žádný inzerát nebyl zatím topován. Chcete-li být první, zvolte top_box tarif v sekci platba za zobrazení.

Prodám: Milenecký azyl České Budějovice Cena: 720,00 Kč

Nabídka Ostatní České Budějovice 07.03.2024 14:44:02 0x
Milenecký azyl České Budějovice

Milenecký azyl České Budějovice nabízí intimní 3 hodinové ubytování v příjemném a diskrétním prostředí, v době od 9.00 do 15.00 hodin.

Azyl pro milence České Budějovice vám poskytne naprosto čistý a skvěle uklizený pokoj, který je určen pouze pro vás, jinými klienty denního ubytování není během toho dne již obsazován.

Milenecké azyly jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani ve městě České Budějovice, proto tedy klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte služeb našeho diskrétního mileneckého ubytování.

Hodinové hotely České Budějovice je to pravé, co hledáte, kde si můžete splnit i ty nejtajnější sny. Milenecké ubytování není prioritně určeno jen mileneckým párům (žena a muž), ale také pro (dva pány) nebo (dvě dámy). Nikdo zde na to nehledí a nedělá žádné závěry.

Ostych tedy stranou, a pokud takové diskrétní ubytování v Českých Budějovicích hledáte, tak jsme tu pro vás a těšíme se na vaši návštěvu.

Přijeďte do hodinového hotelu České Budějovice, do výborně dostupné, a přesto velice diskrétní lokality, užít si a zapomenout na starosti všedních dnů, s možností zdarma a diskrétně parkovat uvnitř objektu na uzavřeném parkovišti.

Doplňující informace

Nebyly vyplněny žádné doplňující informace

Štítky

milenecký, azyl, milenecké, azyly, pro, milence, České, Budějovice, v, Českých, Budějovicích, hodinové, hotely, hodinový, hotel, erotické, ubytování, intimní, diskrétní, zamilované



Inzerent
Jiří Srba (0%)
Telefon
721589838
Lokalita
České Budějovice
Web
http://www.azylpromilencecb.cz
Stav
Ostatní
Stanovení ceny
Dle zadání

Kontaktovat

Platba za zobrazení Přidat do oblíbených Vytisknout inzerát Poslat emailem Nahlásit jako nevhodný Editovat

Další inzeráty uživatele

Azyl pro milence České Budějovice

Azyl pro milence České Budějovice

03.02.2018 16:16:30, Ostatní, České Budějovice

Nabídka: Azyl pro milence České Budějovice nabízí diskrétní 3- hodinové ubytování pro intimní společné chvíle, v příjemném a d...