Česky


Levý sloupec:

Hlídání nově vložených inzerátů
Spravovat vytvořené
TOP inzeráty
Žádný inzerát nebyl zatím topován. Chcete-li být první, zvolte top_box tarif v sekci platba za zobrazení.

Prodám: Levné ubytování České Budějovice penzion Cena: 890,00 Kč

Nabídka Cestování České Budějovice 30.01.2022 14:13:32 87x
Levné ubytování České Budějovice penzion

Levné ubytování České Budějovice penzion Minor nabízí kvalitní pobyt za nejlepší přijatelnou cenu v prostorném dvoupokojovém apartmánu pro 1-4 osoby a v komfortních perfektně čistých jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Možnost volby z různých druhů pokojů a apartmánů. Recepce penzionu ochotně vyhoví vašemu přání, zda požadujete pokoje s postelemi manželskými (spojenými), nebo samostatnými (oddělenými).

Kromě ubytování ve městě České Budějovice vám penzion zpestří vstup do nového dne chutnou snídaní a nabídne uzavíratelné monitorované parkoviště pro osobní automobily. Také parkování dodávkových automobilů je možné před objektem penzionu.

Penziony České Budějovice jsou vyhledávané pro dovolenou, rodiny s dětmi, pracovní skupiny, služební cesty a pro všechny, kteří hledají ve městě levné ubytování.

Levný penzion Minor České Budějovice najdete nedaleko centra města i výstaviště, kolejí VŠTE a poblíž firmy Robert Bosch a pivovaru Budvar.

Levné penziony České Budějovice vám nabídnou možnost si aktivně odpočinout a to jak procházkami, tak vyjížďkami po cyklostezkách.

Krátkodobé i levné dlouhodobé ubytování České Budějovice nabízí obrovské množství sportovního a turistického vyžití v jedinečném prostředí krásné krajinné oblasti Jižní Čechy.

Výběrem ubytování v soukromí České Budějovice a využitím kvalitních služeb penzionu Minor se rozhodně nespletete a určitě budete rádi, že jste toto ubytovací zařízení navštívili.

Doplňující informace

Nebyly vyplněny žádné doplňující informace

Štítky

levné, ubytování, České, Budějovice, v, Českých, Budějovicích, levný, penzion, penziony, centrum, výstaviště, soukromí, krátkodobé, dlouhodobé, apartmány, dovolená, se, psem, psy, apartmány, apartmán, nejlepší, nejlevnější, na, jednu, noc, Budvar



Inzerent
Irena Srbová (0%)
Telefon
721589838
Lokalita
České Budějovice
Web
http://www.penzionminor.cz
Stav
Nové
Stanovení ceny
Dle zadání

Kontaktovat

Platba za zobrazení Přidat do oblíbených Vytisknout inzerát Poslat emailem Nahlásit jako nevhodný Editovat