Česky


Levý sloupec:

Hlídání nově vložených inzerátů
Spravovat vytvořené
TOP inzeráty
Žádný inzerát nebyl zatím topován. Chcete-li být první, zvolte top_box tarif v sekci platba za zobrazení.

Prodám: Penzion Minor levné ubytování České Budějovice Cena: 890,00 Kč

Nabídka Penziony České Budějovice 03.02.2018 15:57:04 561x
Penzion Minor levné ubytování České Budějovice

Penzion Minor České Budějovice nabízí levné ubytování ve dvoupokojovém komfortním apartmánu a prostorných pohodlných pokojích, kvalitně vybavených vlastním WC, sprchou, satelitem, plochou televizí s rádiem, minibarem, chladničkou, mikrovlnnou troubou, varnou konvicí a potřebným nádobím.

Levné dlouhodobé ubytování České Budějovice najdete nedaleko nové obchodní zóny, centra města i výstaviště, poblíž kolejí vysoké školy VŠTE, firmy Robert Bosch a pivovaru Budvar.

Ubytování České Budějovice je možné na jednu nebo více nocí, za nejlepší cenu, může být krátkodobé, vhodné pro dovolenou a rodiny, nebo i dlouhodobé pro služební cesty a pracovní skupiny.

Hotely a penziony České Budějovice poskytují příjemné a kvalitní ubytovací služby za nejlepší cenu. Příjemný personál ochotně vyhoví vašemu přání, zda požadujete pokoje s postelemi manželskými (spojenými), nebo samostatnými (oddělenými).

Levný penzion České Budějovice vám nabízí možnost vstoupit do nového dne s chutnou snídaní a dovoluje si vás proto pozvat do vlastní snídaňové restaurace, kde jsou připravovány chutné snídaně dle vlastního výběru z bohaté nabídky šesti druhů snídaňového menu denně od 7:00 do 10:00 hodin.

Kromě ubytování v Českých Budějovicích vám nabídneme uzavíratelné a monitorované parkoviště pro osobní automobily. Parkování osobních i dodávkových automobilů je možné zdarma před budovou penzionu.

Levné ubytování České Budějovice má k dispozici pokoje jednolůžkové, dvoulůžkové, třílůžkové, čtyřlůžkové a prostorný komfortně zařízený dvoupokojový apartmán pro 1-4 osoby.

Pobyt je vhodný pro každého, kdo hledá v Českých Budějovicích kvalitní, a nejlevnější ubytování mezi hotely a penziony.

Penzion České Budějovice dbá důsledně na každodenní pečlivý úklid, apartmány i pokoje jsou nepřetržitě udržovány v naprostém pořádku a čistotě, včetně stále upravené zahrady.

Pro cykloturisty a motocyklisty nabízí levný penzion Minor České Budějovice zdarma garáž pro jízdní kola a motocykly.

Dovolená strávená ve městě České Budějovice nemá chybu, neboť v okolí i v celé oblasti Jižní Čechy se nachází mnoho cyklistických i turistických tras a velké množství kulturních a historických památek.

Ubytování v soukromí České Budějovice pobyt se psy nebo s jinými domácími mazlíčky akceptuje po předchozí dohodě se zaměstnanci recepce.

Rodinný penzion v Českých Budějovicích hostům během dovolené doporučuje prohlídku historického centra města, nebo návštěvu v Muzeu piva, které se nachází v pivovaru Budvar a je vzdáleno pouhých 700 m od ubytovacího zařízení.

Penziony České Budějovice jsou vzdáleny pouhých 6 km od Hluboké nad Vltavou, kde můžete, kromě Státního zámku navštívit také Lovecký zámek se ZOO. Výlet je možné absolvovat výletní lodí po řece Vltavě.

Doplňující informace

Nebyly vyplněny žádné doplňující informace

Štítky

ubytování, České, Budějovice, penzion, penziony, v, Českých, Budějovicích, levný, levné, krátkodobé, dlouhodobé, na, jednu, noc, centrum, výstaviště, dovolená, koleje, VŠTE, soukromí, apartmány, nejlevnější, nejlepší, se, psem, Robert, Bosch, Budvar



Inzerent
Jaroslav Srba (0%)
Telefon
721589838
Lokalita
České Budějovice
Web
https://www.penzionminor.cz
Stav
Ostatní
Stanovení ceny
Dle zadání

Kontaktovat

Platba za zobrazení Přidat do oblíbených Vytisknout inzerát Poslat emailem Nahlásit jako nevhodný Editovat