Česky


Levý sloupec:

Hlídání nově vložených inzerátů
Spravovat vytvořené
TOP inzeráty
Žádný inzerát nebyl zatím topován. Chcete-li být první, zvolte top_box tarif v sekci platba za zobrazení.

Prodám: Azyl pro milence České Budějovice Cena: 720,00 Kč

Nabídka Ostatní České Budějovice 03.02.2018 16:16:30 612x
Azyl pro milence České Budějovice

Azyl pro milence České Budějovice nabízí diskrétní 3- hodinové ubytování pro intimní společné chvíle, v příjemném a diskrétním prostředí, v denní době od 9.00 do 15.00 hodin.

Azyl pro zamilované České Budějovice je určen maximálně pro jeden pár ve dvoulůžkovém pokoji, (pro 2 osoby, které si pobyt objednaly a zaplatily). Přítomnost jiných dalších osob na pokoji není povolena.

Milenecké ubytování České Budějovice není určeno k výdělečným účelům profesionálů.

Azyly pro milence jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani v Českých Budějovicích, proto klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte naše diskrétní ubytování.

Milenecký azyl se nachází v Českých Budějovicích ve výborně dostupné, a přesto velice diskrétní lokalitě, užijete si a zapomenete na starosti všedních dnů. Možnost zdarma parkovat uvnitř objektu na uzavřeném parkovišti.

Hodinový hotel České Budějovice Vám poskytne naprosto čistý a skvěle uklizený pokoj, který je určen pouze pro Vás, jinými klienty denního ubytování není během toho dne již obsazován. Pokoj je pouze Váš, s nikým se nestřídáte. Perfektní čistota a diskrétnost je pro nás největší prioritou.

Milenecké ubytování České Budějovice je vybaveno rychlým internetovým Wi-Fi připojením, vlastní koupelnou, WC, minibarem, plochou LCD televizí se satelitním příjmem a rádiem. V azylu může klidně zaplatit ubytování a vyzvednout si klíče od pokoje pouze jeden z partnerů. Po ukončení pobytu není nutné chodit do recepce, stačí uzamknout pokoj a dát klíče na místo, které Vám bude sděleno při Vašem příjezdu.

Hodinové hotely České Budějovice nejsou prioritně určeny jen mileneckým párům (žena a muž), ale také pro (dva pány) nebo (dvě dámy). Nikdo na to nehledí a nedělá žádné závěry. Ostych tedy stranou, a pokud takové soukromé a diskrétní místo hledáte, tak jsme tu pro vás a těšíme se na vaši návštěvu.

Doplňující informace

Nebyly vyplněny žádné doplňující informace

Štítky

milenecký, azyl, milenecké, ubytování, azyly, pro, milence, České, Budějovice, v, Českých, Budějovicích, hodinové, hotely, hodinový, hotel, erotické, ubytování, intimní, diskrétní, zamilované



Inzerent
Jiří Srba (0%)
Telefon
721589838
Lokalita
České Budějovice
Web
https://www.azylpromilencecb.cz
Stav
Ostatní
Stanovení ceny
Dle zadání

Kontaktovat

Platba za zobrazení Přidat do oblíbených Vytisknout inzerát Poslat emailem Nahlásit jako nevhodný Editovat

Další inzeráty uživatele

Milenecký azyl České Budějovice

Milenecký azyl České Budějovice

07.03.2024 14:44:02, Ostatní, České Budějovice

Nabídka: Milenecký azyl České Budějovice nabízí intimní 3 hodinové ubytování v příjemném a diskrétním prostředí, v době od 9.0...