Česky


Levý sloupec:

Hlídání nově vložených inzerátů
Spravovat vytvořené
TOP inzeráty
Žádný inzerát nebyl zatím topován. Chcete-li být první, zvolte top_box tarif v sekci platba za zobrazení.

Prodám: Ubytování České Budějovice - LEVNÝ PENZION Cena: 890,00 Kč

Nabídka Hotely České Budějovice 03.02.2018 16:02:41 493x
Ubytování České Budějovice - LEVNÝ PENZION

Ubytování České Budějovice, levný penzion nabízí pobyt v prostorném dvoupokojovém apartmánu pro 1-4 osoby v perfektně čistých jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích, kvalitně vybavených chladničkou, vlastním WC, sprchou, plochou televizí s rádiem a satelitním příjmem, mikrovlnkou a varnou konvicí. Recepce penzionu ochotně vyhoví vašemu přání, zda požadujete pokoje s postelemi manželskými (spojenými), nebo samostatnými (oddělenými).

Nabízíme kvalitní, a přitom jedno z nejlepších ubytování ve městě České Budějovice na jednu i více nocí, nedaleko centra, výstaviště, nové obchodní zóny a vysokoškolské koleje VŠTE, poblíž v okolí je firma Robert Bosch a pivovar Budvar.

Řadíme se mezi oblíbené a nejlevnější ubytování v Českých Budějovicích, ochotný personál rád vyhoví vašemu přání, zda upřednostňujete postele spojené (manželské), nebo samostatné (oddělené).

Krátkodobé i dlouhodobé ubytování v Českých Budějovicích lze kromě dovolené využít pro jednotlivce, páry, ale i pro služební cesty a pracovní skupiny.

Levné ubytování České Budějovice lze využít na jednu nebo více nocí.

V chladných a zimních měsících je penzion Minor České Budějovice perfektně vytápěn ústředním topením, s možností vlastní regulace teploty. V létě jsou k dispozici velké přenosné ventilátory ve všech pokojích.

Levné dlouhodobé ubytování České Budějovice vám nabídneme uzavíratelné a nepřetržitě monitorované parkoviště pro osobní automobily a možnost parkování dodávkových automobilů před budovou penzionu.

Pro cykloturisty a motocyklisty nabízí levný penzion České Budějovice zdarma garáž pro jízdní kola a motocykly.

Penzion České Budějovice si Vás dovoluje pozvat do vlastní restaurace, kde připravuje pro své hosty chutné snídaně dle vlastního výběru z bohaté nabídky šesti chodů snídaňového menu od 7: 00 do 10: 00 hodin.

Ubytování v Českých Budějovicích a okolí je zajímavé, neboť v oblasti Jižní Čechy se nachází mnoho cyklistických i turistických tras a velké množství kulturních a historických památek.

Penziony České Budějovice doporučují hostům ve volném čase i v době dovolené prohlídku historického centra města.

Ubytování v soukromí České Budějovice je vzdáleno pouhých 6 km od zámku Hluboká nad Vltavou, kde můžete, kromě Státního zámku navštívit také Lovecký zámek se ZOO je možné absolvovat výletní lodí po řece Vltavě a prožít krásnou a zajímavou dovolenou v Jižních Čechách.

Doplňující informace

Nebyly vyplněny žádné doplňující informace

Štítky

ubytování, České, Budějovice, penzion, penziony, levný, levné, na, jednu, noc, centrum, koleje, VŠTE, výstaviště, nejlevnější, nejlepší, v, soukromí, Českých, Budějovicích, krátkodobé, dlouhodobé, se, psem, snídaně, parkování, jednolůžkové, Budvar



Inzerent
Irena Srbová (0%)
Telefon
721589838
Lokalita
České Budějovice
Web
https://www.ubytovani-cbudejovice.cz
Stav
Ostatní
Stanovení ceny
Dle zadání

Kontaktovat

Platba za zobrazení Přidat do oblíbených Vytisknout inzerát Poslat emailem Nahlásit jako nevhodný Editovat